over het kantoor

Beerse Makelaardij  is als kantoor sterk onderscheidend in de regionale markt vanwege het specialistische karakter en de hoge mate van betrokkenheid. Door een bewuste selectie vastgoedadvies-  en taxatieopdrachten werken wij aan iedere zaak intensief en waarborgen daarmee hoogstaande kwaliteit.

Het werkgebied strekt zich uit van Texel, Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard tot en met Alkmaar waarbij de focus ligt op de omgeving van Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Voor een aantal opdrachtgevers werken wij door heel Nederland.

Dirk (H.J. )Beerse is ingeschreven in de registers van Stichting VastgoedCert en NRVT in de kamer Wonen en Bedrijfsmatig en werkend met het keurmerk TMI voor bedrijfsmatige taxaties.

Mijn naam is Dirk Beerse    
Ik ben Register Makelaar Taxateur / Register Taxateur, 20 jaar actief in het onroerend goed actief en NVM- makelaar Wonen & Business.
Dit doe ik met veel plezier en passie.
Voor mijn blijft de onroerend goed markt een leuk en fascinerend bestaan, die door de veranderende en dynamische markt vele uitdagingen bied.

Naast mijn werk houd ik me met mijn gezin (vrouw en kind) en mijn hobby’s bezig.
De grootste hobby is hardlopen waarbij de zondagochtend training in de Schoorlse duinen elke keer weer genieten is. Tevens heb ik mijn oude hobby windsurfen weer opgepakt, mede omdat mijn zoon ook is gaan windsurfen.