taxatie

Wat is de waarde van uw onroerend goed.

Deze vraag stellen verschillende instanties als u een (her) financiering nodig heeft. We weten allemaal wel hoeveel ongeveer het onroerend goed waard is, alleen dan moet dat nog worden onderbouwd.
Aan de hand van deze vraag komt u bij de makelaar/taxateur terecht, omdat deze officieel de waarde van uw onroerend goed mag vaststellen.

Beerse Makelaardij heeft een beëidigd NVM-makelaar in dienst die zowel woningen als bedrijfsmatige taxaties mag uitvoeren.

Stel uw vraag en wij voeren deze uit.

NVM
Alle taxateurs van Beerse Makelaardij zijn aangesloten bij de NVM. De statuten en de erecode van de NVM vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Binnen de NVM zijn leden onderworpen aan een ere code.


VastgoedCert
VastgoedCert: hèt kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs o.z.
Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.
De aangesloten makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft opgesteld.

TMI

Het Taxatie Management Instituut draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Een taxatiesysteem dat is ontwikkeld door en voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen gaan werken vanuit dezelfde uitgangspunten. Deze zijn vastgelegd in de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Een initiatief dat taxaties van commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar maakt. Een cruciale stap naar transparantie in de commerciële vastgoedbranche.